Vi har den 1. april 2019, været at finde i  SUNDHEDSHUSET I LIND i to år , det er vi meget glade for og befinder os rigtig godt, håber også at det smitter af på din oplevelse hos os. 

obs! Buslinie 4 a og b kører lige til døren.

Som noget nyt er der handicap parkering lige uden for indgangen til Sundhedshuset.

I som patienter vil opleve flere "kursus dage", hvor klinikken er lukket, det er fordi der bliver stillet større krav til øjenlægen og til  os som personale. Vi gør alt for at videreudvikle/bevare vores kompetencer så patienterne hos Midtjyske Øjenklinik bliver behandlet optimalt. Har du spørgsmål omkring dit besøg hos os, eller hjælp til øjendrypning,  er du altid velkommen til at spørge personalet.

Hvis du oplever/har en fornemmelse af at der er sket en utilsigtet hændelse, under din konsultation hos Midtjyske Øjenklinik,  kan du på her rapporterer  om det.  

 

Du kan læse om klinikkens privatlivspolitik ved at klikke her

 

DU KAN NU RINGE OG AFBESTILLE EN TID, VED AT RING PÅ 96266290 og følge instrukserne.

Du kan, hvis ventetiden på en konsultaion er for lang, blive selvbetaler hos J. Aagaard, hvis dette har din interesse, brug da linket herunder eller du kan sende os en mail. Vi vil så vende tilbage med en tid indenfor ca 1½ mdr. Mailadressen kan kun benyttes af patienter, som ønsker en tid som privat betaler.

Hvis du har en privat sundhedsforsikring, dækker den noget af udgiften, sygesikring Danmark dækker noget af udgiften til gruppe 2 patienter.

Klik her for at gå til "privat betaler"

"Forklaringen på den stigende/lange ventetid på at komme til hos øjenlæge, skal findes i den overenskomst, der er indgået mellem Danske Regioner og Foreningen
Af Speciallæger.

Dette skyldes  at riget fattes penge og er en naturlig reaktion fra politikerne, på at begrænse udgifterne til sundhedssektoren, dette medfører at antallet af patienter, der kan ses i speciallægepraksis, er underlangt et honorar system. Dette medfører at med stigende antal patienter, under en hvis grænse, falder øjenlægens honorar/speciallægens honorar. Samt at overstigningsrammen yderligere skal speciallægen betale penge tilbage til sygesikringen.

Dette afføder en for øjenlægen/speciallægen en naturlig begrænsning i indtaget af "ikke" akutte patienter. Med heraf lang ventetid til følge.